Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Καράογλου στο Κιλκίς: «Αυτοί που ευαγγελίζονται ότι θα αλλάξουν την Ελλάδα καταλύουν πρώτοι τους θεσμούς και τους νόμους»

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εκδόθηκε σχετικά με την επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης η ακόλουθη ανακοίνωση:
 « Σήμερα, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, κ.Καράογλου, επισκέφθηκε την πόλη μας. Ζήτησε να έχει συνάντηση με το Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη και την Εκκλησία. Δεν απηύθυνε όμως πρόσκληση στους βουλευτές του Ν. Κιλκίς.

Ας σημειωθεί ότι απέστειλε ονομαστική πρόσκληση στον εν αργία Δήμαρχο και συναντήθηκε μαζί του, ως αν ήταν εν ενεργεία.
Αυτοί που ευαγγελίζονται ότι θα αλλάξουν την Ελλάδα, θα κάνουν τις μεταρρυθμίσεις και θα θέσουν σε λειτουργία επιτέλους τους θεσμούς και τους νόμους, είναι οι πρώτοι που τους καταλύουν.
Αναρωτιόμαστε, αν ο εν αργία Δήμαρχος ήταν άλλου κόμματος, θα επεδίωκε ο υπουργός με την ίδια θέρμη τη συνάντηση μαζί του;»

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΠΗΡΑΤΕ? ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΣΚΑ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ? ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΤΕ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι βουλευτεσ ημερα τριτη στο κιλκισ βρισκοτανε για να τους δει ο καραογλου? ελεος πια΄' σας ενοχλησε μαλλον που ο μπαλασκας αν και σε αργια χαιρει εκτιμησης του υπουργου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσείς μάλλον ενοχλείστε που ούτε ο υπουργός ούτε ο Μπαλάσκας χαίρουν οποιασδήποτε εκτίμησης!

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ,
      ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!
      ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.