Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αστυνομικοί: "Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα"

Την Παρασκευή 31-08-2012, το Προεδρείο της Ένωσής μας, έδωσε δυναμικό παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έμπροσθεν του Υπουργείου Οικονομικών και του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Συναντηθήκαμε κατά σειρά με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, τον Πρόεδρο του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη ΚΟΥΒΕΛΗ και τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος της Ν.Δ. κ. Μανώλη ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ από τους οποίους δηλώθηκε η αμέριστη συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματά μας.
Και ενώ τα πρώτα χαμόγελα αισιοδοξίας δειλά - δειλά εμφανίστηκαν η τελευταία συνάντηση ήταν με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ο οποίος μας είπε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα εξαίρεσή μας από τις μισθολογικές μειώσεις.
Δυστυχώς οι αρμόδιοι μας ετοιμάζουν νέες περικοπές που μας απαξιώνουν ως ανθρώπους και ως εκπροσώπους ενός σημαντικότατου θεσμού.
«ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ» κατά την προεκλογική περίοδο και ο εμπαιγμός ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ...!!!!
Αποτελεί μονόδρομο η συνέχιση του αγώνα από τον οποίο δεν δικαιούται να λείψει κανείς!
Οφείλουμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τους εαυτούς μας, την ιστορία μας, το αύριο των παιδιών μας.
Από το σημαντικό ραντεβού με την ίδια μας την ιστορία δεν περισσεύει κανένας.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Καλείστε όλοι να προσέλθετε μαζικά και με αγωνιστικό πνεύμα την Πέμπτη 06-09-2012 και ώρα 17.30΄ στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα στην κρισιμότερη ένστολη Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας.
Ώρα αναχώρησης από Α.Δ. Κιλκίς ώρα 08.30΄ και από το Α.Τ. Πολυκάστρου την 09.00΄.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.