Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα διάκριση για τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο Πανελλήνιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα

Με τον καιρό να ταλαιπωρεί αθλητές και διοργανωτές, έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Αίγιο, το Πανελλήνιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα. Οι ένστολοι αθλητές, παρά την ασταμάτητη βροχή, έδωσαν κανονικά το παρών στη διοργάνωση, προκειμένου να τιμήσουν τα σώματα, στα οποία υπηρετούν.
Ανάμεσα τους και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.Ο κορυφαίος Κιλκισιώτης αθλητής μεγάλων αποστάσεων έτρεξε στα 5.000 μ. για τον Στρατό Ξηράς και σε χαλαρό ρυθμό τερμάτισε τρίτος σε 15'31''55, πίσω από τον Γιάννη Ζερβάκη της Π. Αεροπορίας και τον Χριστόφορο Μερούση της ΕΛ.ΑΣ.
Τα αποτελέσματα των πρώτων νικητών ήταν:

ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑ 15:12:90
ΜΕΡΟΥΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΛ ΑΣ  15:14:06
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΞ 15:31:55
ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΣ 15:38:77
ΦΡΑΓΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΑΕΦ 16:26:92
Ο αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για τον διεθνή μαραθώνιο της Αθήνας όπου και φιλοδοξεί να είναι και φέτος μέσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.