Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα στον αέρα! Η τρόικα απορρίπτει τα περισσότερα από τα μέτρα που συμφώνησαν Σαμαράς Βενιζέλος Κουβέλης

- Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών η τρόικα ''γυρίζει πίσω'' ως μη αποδεκτά τα μέτρα που δεν έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα
- Η απαίτηση κυρίως του Π.Τόμσεν από το ΔΝΤ είναι ξεκάθαρη: ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 15.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
- Ξαναπαίρνει διαστάσεις θρίλλερ η διαπραγμάτευση αφού όλα πλέον είναι ανοιχτά
- Ποιοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για επικοινωνιακό τρυκ προκειμένου να ''χωνευτούν'' ευκολότερα τα μέτρα από τον κόσμο

Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια φάνηκαν στη συνεδρίαση του Euro Working Group, που προετοιμάζει τις συναντήσεις των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών.
Εκεί ο Έλληνας αντιπρόσωπος Π.Τσακλόγλου ένιωσε από πρώτο χέρι τις άγριες διαθέσεις των τροικανών που έρχονται επισήμως στην Αθήνα την Δευτέρα.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η τρόικα απορρίπτει σχεδόν όλες τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, κυρίως σε Υγεία και Διοικητική Μεταρρύθμιση, και ζητά να αντικατασταθούν με νέες περικοπές που θα έχουν άμεση και σίγουρη εισπρακτική απόδοση.
Ως πλέον αδιάλλακτος εμφανίζεται και πάλι ο Π.Τόμσεν του ΔΝΤ, που φέρεται να ξεκόβει κάθε κουβέντα περί εφεδρείας και να απαιτεί ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ τουλάχιστον 15.000 δημοσίων υπαλλήλων και άμεσο λουκέτο σε ΑΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.