Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Στο τριήμερο φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» συμμετέχει το Επιμελητήριο Κιλκίς

Το τριήμερο 19-20-21 Οκτωβρίου 2012 διοργανώνεται ένα φεστιβάλ στα Χανιά με κεντρικό τίτλο «Κερνάμε Ελλάδα».
Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Χανίων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει, να αναδείξει και να δικτυώσει τα Ελληνικά προϊόντα της πρωτογενούς παραγωγής και τις Ελληνικές επιχειρήσεις μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το τριήμερο.
Στο φεστιβάλ θα λάβει μέρος με δικό του περίπτερο το Επιμελητήριο Κιλκίς. Προς το σκοπό αυτό καλούνται οι συναφείς επιχειρήσεις να καταθέσουν το ενδιαφέρον τους για ίδια συμμετοχή στο φεστιβάλ ή με αντιπροσωπευτικά δείγματα προϊόντων τους και διαφημιστικό υλικό. Η συμμετοχή όμως στο περίπτερο όπως και η διαμονή, θα είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν μόνο με τα έξοδα μετακίνησης.
Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής λήγει την 30/09/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.