Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Δήλωση Αγαθοπούλου για το κλείσιμο της εκτυπωτικής μονάδας ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο Σταυροχώρι Κιλκίς

"Η εκτυπωτική μονάδα ¨Φίλιππος , που είχε έδρα της την ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς, έκλεισε οριστικά. Ακόμα μία μονάδα προστίθεται στη λίστα των εργοστασίων που έκλεισαν στην περιοχή μας.  Δεκάδες συμπολίτες μας προστίθενται στις στρατιές των ανέργων, χωρίς καμιά ελπίδα για εύρεση εργασίας στο κοντινό μέλλον. Αντί να δίνουμε, σαν Κράτος, ερείσματα ανάπτυξης στην παραγωγική μηχανή αυτής της χώρας, κλείνουμε και τις τελευταίες πόρτες στην εγχώρια οικονομική της ανασυγκρότηση. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών που ασκούνται τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς θα έρθουν και χειρότερα όσο η τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει κατά γράμμα τις επιβολές της Τρόικα.

Αν δε σταματήσει αυτή η καταστρεπτική οικονομική πολιτική, που έχει ξεχάσει τι θα πει ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αν τους επιτρέψουμε εμείς όλοι οι πολίτες να περάσουν τα νέα μέτρα που θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση, αν δεν ανατρέψουμε οριστικά την Τρόικα «εσωτερικού» αλλά και «εξωτερικού» δε θα σταματήσουμε να μετράμε επιχειρήσεις που κλείνουν, ανέργους, ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας."

1 σχόλιο:

  1. Γιατί ποτέ δεν μας λέτε πως θα σταματήσουμε τη λαίλαπα αυτή; Πως θα γίνει να είναι και η πίτα ολόκληρη για αυτούς και εμείς χορτάτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.