Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοικτή λαϊκή συνέλευση από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Κιλκίς

Στo πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης για σύγκληση ανοικτών λαϊκών συνελεύσεων σε όλη την Ελλάδα ενόψει της πανελλαδικής συνδιάσκεψης, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Κιλκίς πραγματοποιεί ανοικτή λαϊκή συνέλευση η οποία απευθύνεται στους κατοίκους του δήμου Κιλκίς και θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς (Βυζαντίου 3 - Κιλκίς) την Κυριακή 30/9/2012 στις 11:00 π.μ .
Καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου να συμμετάσχουν, ώστε με τις απόψεις, θέσεις και προβληματισμούς τους να συμβάλουν στην αμφίδρομη σχέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με την κοινωνία ενόψει της ανάλυσης του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. και της εναλλακτικής πρότασης διεξόδου για το μέλλον της χώρας μας.
Θεωρούμε τη σχέση αυτή ως βασικό στοιχείο για την υλοποίηση του προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα.
Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον δικό μας αγώνα για να επανέλθει η ελπίδα στην κοινωνία και τα οράματα στη νεολαία μας. Είναι η ώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση αξιόπιστη στο λαό που την εκλέγει για να κυβερνήσει και όχι για να υλοποιεί τις επιταγές των δανειστών.
Την εισήγηση θα παρουσιάσει ο Πέτρος Τατσόπουλος (βουλευτής Β’ Αθηνών).
Στο κλείσιμο της λαϊκής συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί εκλογή νέας γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κιλκίς. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Οι εγγραφές νέων μελών και οι καταθέσεις υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιούνται έως και το πέρας της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.