Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Βαρουφάκης: Τα μέτρα δεν θα λειτουργήσουν



"Εκτός από ότι πρόκειται για μια μορφή ανθρωποθυσίας, τα νέα μέτρα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν όπως και όλα τα προηγούμενα μέτρα τα τρία τελευταία χρόνια", δήλωσε μεταξύ άλλων ο οικονομολόγος Γιάννης Γαρουφάκης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:


"Η υπόθεση είναι να μειωθεί το έλλειμμα κάτι που δεν επιτυγχάνεται. Μου θυμίζει μια τρελή γάτα που κυνηγάει την ουρά της. Η επιμήκυνση είναι καταστροφική. Θα επιμηκύνει το πρόβλημα, την σκοτοδίνη και την κατάρρευση του ότι έχει απομείνει από την ελληνική οικονομία. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία λύση, χωρίς πολιτική επαναδιαπραγμάτευση. Έπρεπε από τον Ιούνιο για να μην πω νωρίτερα η κυβέρνηση να επιδίωκε την επίτευξη μιας πολιτικής συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση".

enikos.gr

2 σχόλια:

  1. και ποιος μας λέει ότι ο στόχος ΔΕΝ είναι η ανθρωποθυσία, αλλά το να λειτουργήσουν τα μέτρα????? Γιατί είναι πολύ υπεραπλουστευμένο, να πιστεύουμε ότι αυτοί που με τόση μαεστρία, κάθε φορά υφαρπάζουν την ψήφο σας, είναι επιεικώς ανόητοι και παίρνουν μέτρα στο γόνατο! Μια χαρά τα έχουν σχεδιάσει και περιμένουν τ αποτελέσματα!! Γενοκτονία λέγεται το αποτέλεσμα........ και είναι μπροστά μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.