Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Τσιτουρίδης: "Να γίνει νέος Δήμος με έδρα τη Γουμένισσα"

Ο πρώην υπουργός. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων υπουργών, η κυβέρνηση φέρεται να ανοίγει το θέμα του «Καλλικράτη». Πέρα από τις μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση- μετά κι από τις εμπειρίες από την πρόσφατη λειτουργία των ΟΤΑ - ήρθε η ώρα στο Κιλκίς να θεραπευθεί ένα λάθος. Στο νομό μας «χωρά» κι άλλος δήμος. Και η ιστορική πρωτεύουσα του Πάϊκου, η Γουμένισσα πρέπει να γίνει η έδρα αυτού του δήμου.

6 σχόλια:

  1. Γλυψε-γλυψε,ολο και κατι θα βγει.Ετσι Σαββα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΑΝ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ 2010, Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΜΕ 2 ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΥΣ.ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε παιδιά για τον ιδιο Σάββα λέμε εκείνον που εκδιωχθηκε από ΝΔ μετά από τα τρία σκανδαλάκια? Ακόμα γρ'αφετε για αυτό τον άνθρωπο υποστηρικτικά μηνύματα? Τί πίνετε και δεν μας δίνετε? Πότε θα ξυπνήσετε????

      Διαγραφή
  3. ΟΧΙ Κ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΗΤΑΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΑΠ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΧΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ , ΞΗΛΩΘΗΚΕ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ...ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΤΟΙΜΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ Κ.ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ,ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΑΔΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.