Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ορκίστηκαν εννιακόσιοι τριάντα έξι (936) νέοι Αστυφύλακες

Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα (23-09-2012) στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, η τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων στους νέους Αστυφύλακες.
Τον Αρχηγό του Σώματος συνόδευε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος. Της τελετής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός.
Επίσης, παρέστησαν ο Βουλευτής Έβρου κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Διοικητής της XVI Μ/Κ Μ.Π. Στρατηγός Χρήστος Χαλκίδης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου, κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Σαλαμάγκας, Αξιωματικοί του Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Α-βάθμιας και Β-βάθμιας εκπαίδευσης, των δικαστικών αρχών, το διδακτικό προσωπικό καθώς και οι γονείς των νεοεξερχομένων.
Αντίστοιχες τελετές ονομασίας και απονομής πτυχίων στους νέους Αστυφύλακες, πραγματοποιήθηκαν σε Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων, σε όλη τη χώρα.
Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών παρέστη ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης.
Της τελετής χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ Σέργιος. Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Βάιος Χονδρός, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης, Ταξίαρχος Γεώργιος Καραΐτσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Θεόφιλος Σούλτης, ο Δήμαρχος Γρεβενών, κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, κ. Μάνθος Αδάμος και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, Συλλόγων, Σωματείων, Ενώσεων, Συνδικαλιστικών φορέων της Αστυνομίας, Συνδέσμων Αποστράτων, διδάσκοντες καθηγητές καθώς και οι γονείς-συγγενείς των νέων Αστυφυλάκων.
Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Καρδίτσας τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ιωάννης Καλαμαράς, που απένειμε τα πτυχία στους νεοεξελθόντες Αστυφύλακες.
Της τελετής χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Σεβασμιώτατος κ.κ. Κύριλλος. Παρέστησαν επίσης, ο Βουλευτής Καρδίτσας, κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Βουλευτής Τρικάλων, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Πάπαλος, η εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, κ. Γεωργία Κόκκαλη, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Γιαννέλος, ο Διοικητής της 60 ΜΕ, Αντισυνταγματάρχης Κυριάκος Ντάτσιος, ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας, Αντισυνταγματάρχης κ. Ευάγγελος Μιτρούτσικος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, Αντιπύραρχος Δημήτριος Σακελλαρόπουλος, εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών φορέων της Αστυνομίας, Αρχών και φορέων της πόλης, εκπρόσωποι τοπικών Συλλόγων και Σωματείων, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, καθηγητές, συγγενείς και φίλοι των νέων Αστυφυλάκων.
Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος εκπροσώπησε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Παραβολιδάκης.
Της τελετής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, κ. Μαρία Λιόνη, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, Ταξίαρχος Παντελής Μουρτζάνος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, Αστυνομικός Διευθυντής, Εμμανουήλ Πετράκης, ο Διοικητής του 547 ΑΕ/Τ.Π Αντισυνταγματάρχης, Αντώνιος Μιχελάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου Πύραρχος Γεώργιος Μαρκουλάκης, ο Διοικητής του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου Υποπλοίαρχος (ΛΣ) Φραγκίσκος Δασκαλάκης καθώς και εκπρόσωποι των λοιπών στρατιωτικών και τοπικών Αρχών του Ρεθύμνου, καθηγητές της Σχολής, οι εκπαιδευτές, οι συγγενείς και φίλοι των ονομασθέντων.
Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος εκπροσώπησε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Στέφανος Κοζυράκης, ο οποίος επέδωσε τα πτυχία στους νέους Αστυφύλακες.
Της τελετής χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιερατικός Επίτροπος Νάουσας κ. Ιωακείμ Δεσπότης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα. Παρευρέθησαν οι Βουλευτές του Νομού Ημαθίας, κ.κ. Λάζαρος Τσαβλαρίδης και Απόστολος Βεσυρόπουλος και κα. Γεωργία Μπατσάρα, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπάτζος, ο Αντισυνταγματάρχης Παναγιώτης Λιόντος Διοικητής της Β΄ Μοίρας καταδρομών, ως εκπρόσωπος του Διοικητή του Β΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τόπη, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Μπαντουβάκης, εκπρόσωποι στρατιωτικών Αρχών, τοπικές Αρχές του Δήμου Βέροιας και του Δήμου Νάουσας, διδάσκοντες καθηγητές στη Σχολή και ανώτεροι Αξιωματικοί του Σώματος και λοιπών Σωμάτων καθώς και συγγενείς των ονομασθέντων Αστυφυλάκων.
Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Σητείας τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος εκπροσώπησε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, Αστυνομικός Διευθυντής Φανούριος Μανιαδάκης, ο οποίος έδωσε τα πτυχία στους νέους Αστυφύλακες.
Της τελετής χοροστάτησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αντώνιος Τσαγκαράκης και παρευρέθησαν, εκπρόσωποι της Νομαρχιακής και Τοπικής αυτοδιοίκησης Λασιθίου, των οικείων στρατιωτικών και δικαστικών Αρχών, Δημοσίων Υπηρεσιών, Συλλόγων, Σωματείων, Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού Λασιθίου, το σύνολο των διδασκόντων καθηγητών, καθώς επίσης και γονείς και λοιποί συγγενείς των Δοκίμων.
Συνολικά, εννιακόσιοι τριάντα έξι (936) νέοι Αστυφύλακες έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο και θα ενταχθούν το προσεχές διάστημα στις αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο και τη δράση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.