Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

4ωρη πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε την προκήρυξη 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, από τις 7.00 το πρωί έως τις 11.00 το πρωί, για να εκφράσει την αντίθεσή της στην προσπάθεια της τρικομματικής συγκυβέρνησης να τρομοκρατήσει και να ποινικοποιήσει κάθε κινητοποίηση των εργαζομένων που αγωνίζονται για να ανατρέψουν τις αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές που οδηγούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και την κοινωνία γενικότερα στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πραγματοποιείται με αφορμή την σύλληψη και την παραπομπή με την αυτόφωρη διαδικασία, τριών (3) οδηγών απορριμματοφόρων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Π.Ε.Δ. Αττικής, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012. Η εκδίκαση της υπόθεσης γίνεται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στις 9.00 το πρωί στα Δικαστήρια της πρώην ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ-Αθήνα.
Η μαζική συμμετοχή μας στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 8.30 το πρωί, στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (κτίριο 16) της πρώην Σχολής Ευελπίδων είναι η μόνη απάντηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει με τους μηχανισμούς καταστολής κάθε αγωνιστική αντίδραση των εργαζομένων και της κοινωνίας που στενάζουν κάτω από το δυσβάστακτο βάρος των αποφάσεων της ακραίας, νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εφαρμόζουν συγκυβέρνηση και τρόικα. Το μόνο που πετυχαίνουν όμως είναι ο γενικός ξεσηκωμός των εργαζομένων και η συμμετοχή τους σε κάθε μορφή αγωνιστικής κινητοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.