Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Διακρίθηκαν οι κιλκισιώτες Σιδηρόπουλος και Δέλογλου στο 12ο Δρόμο Σκοτούσας

Στιγμιότυπο από την προσπάθεια του Λάζαρου Σιδηρόπουλου
Mε συμμετοχή 72 αθλητών-αθλητριών διεξήχθη την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ο 12ος αγώνας Σκοτούσας σε απόσταση 18.200 μ με νέα αφετηρία την λίμνη Κερκίνης. Η ζέστη και η υψηλή υγρασία που επικρατούσε στην περιοχή δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθεια των αθλητών, δίχως όμως αυτό να περιορίσει σε τίποτε τη διάθεση των αθλητών που χάρηκαν ένα θαυμάσιο αγώνα και την υποδειγματική φιλοξενία των διοργανωτών.
Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, πιστό στην παράδοση της συμμετοχής στα σημαντικά αθλητικά γεγονότα της περιοχής, εκπροσωπήθηκε στον αγώνα με δύο βετεράνους αθλητές οι οποίοι κατάφεραν και να διακριθούν τερματίζοντας με ιδιαίτερα καλές επιδόσεις σε υψηλές θέσεις στις κατηγορίες τους.
Ο Λάζαρος Σιδηρόπουλος, που δείχνει πως φέτος είναι πολύ βελτιωμένος, κατέλαβε την 46η θέση της γενικής κατάταξης και την 12η θέση στην κατηγορία 40-44 ετών με τον πολύ ικανοποιητικό χρόνο 1.39'03, ενώ ο πάντα ακμαίος Στέλιος Δελόγλου τερμάτισε στην 50η της γενικής και στην 7η θέση στην κατηγορία 50-54 ετών με 1.39.38.
Στις πρώτες θέσεις του αγώνα τερμάτισαν τρεις διεθνείς Ελληνες μαραθωνοδρόμοι. Ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης του ΟΚΑ Καβάλας με 1.04'20, ο Γιάννης Κρέκας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης με 1.05'10 και ο Δημήτρης Βογιατζής του ΑΟ Χρυσούπολης με 1.05'15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.