Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

«LEADER: Αξιόπιστο στην κρίση»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως εθνικός φορέας παρακολούθησης του προγράμματος LEADER έδωσε τη σύμφωνη γνώμη του για τη συμβατοποίηση και υλοποίηση των εγκεκριμένων επενδύσεων από την Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER της ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.
Οι επενδύσεις αυτές, αφορούν την Α’ προκήρυξη και περιλαμβάνουν ένα δημοτικό έργο, τέσσερις εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων και τρεις επιλαχούσες επενδύσεις ιδιωτικών επιχειρήσεων, που προστίθενται στις δώδεκα εγκεκριμένες και υλοποιούμενες επενδύσεις.
Το LEADER ήταν και παραμένει για την περιοχή μας ένα αξιόπιστο πρόγραμμα αλλά και ένα από τα κορυφαία προγράμματα τοπικής οργάνωσης- σχεδιασμού - υλοποίησης και ευθύνης με την εμπιστοσύνη του ΥΠΑΓΑΤ και της Ε.Ε.
Ιδιαίτερα στην κρίσιμη εποχή της ύφεσης, το LEADER είναι αυτό που δηλώνει το «παρόν» στην τοπική ανάπτυξη με διασφαλισμένες πιστώσεις.
Επίκειται μάλιστα να πραγματοποιηθεί από την ΑΝ.ΚΙ. και 2η προκήρυξη ιδιωτικών και δημόσιων έργων. Μπορούν οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας να περνούν από τα γραφεία της ΑΝ.ΚΙ. για ενημέρωση, ώστε να ωριμάσουν την ιδέα τους για επενδύσεις να αποφασίσουν.
Στην κρίση που διανύει η χώρα υπάρχουν και ευκαιρίες. Το LEADER και η αξιοπιστία της ΑΝΚΙ δίνουν έναν τόνο αισιοδοξίας και ανεβάζουν τοπικά την επενδυτική ψυχολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.