Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αιματηρή ληστεία σε internet cafe στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (19-08-2012) στην περιοχή των Αμπελοκήπων 26χρονος ομογενής ενώ αναζητείται συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Ληστείας κατά συναυτουργία», «Απόπειρας ανθρωποκτονίας» και παράβασης του Νόμου «Περί όπλων».
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, εισήλθαν σε κατάστημα (ίντερνετ καφέ) στην περιοχή των Αμπελοκήπων όπου με την απειλή όπλου και αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν από το ταμείο και από πελάτες του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 385 ευρώ.
Δύο εκ των υπαλλήλων του καταστήματος, ηλικίας 44 και 39 ετών, αποπειράθηκαν να ακινητοποιήσουν τους δράστες, πλην όμως ο συνεργός του 26χρονου πυροβόλησε προς το μέρος τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 44χρονου στον αριστερό μηρό, ενώ κατά η διαφυγή του πυροβόλησε και σε βάρος πελάτη του καταστήματος, ο οποίος τον καταδίωξε χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.
Επίσης, κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης των δραστών τραυματίστηκε ελαφρά και ο 39χρονος υπάλληλος του καταστήματος.
Οι ανωτέρω υπάλληλοι με τη συνδρομή και λοιπών παρευρισκόμενων στο κατάστημα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 26χρονο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», ενώ τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά ανευρέθησαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.