Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Συνάντηση Καράογλου με Υπουργό ΥΠΕΚΑ

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε σήμερα (Παρασκευή 24-08-2012) στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας και τα οποία σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Περιβάλλοντος,
Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
«Με τον κ. Λιβιεράτο, όπως και με όλους τους συναδέλφους Υπουργούς, έχουμε μια άψογη και υποδειγματική συνεργασία στην προσπάθεια που κάνει το νέο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης να είναι χρήσιμο στους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας. Ο αγώνας μας είναι διαρκής και μόνο ικανοποιημένος μπορώ να είμαι από το γεγονός ότι σε αυτήν την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι. Δίπλα μας έχουμε σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θέτει τη Μακεδονία και τη Θράκη ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του. Η Κυβέρνηση εθνικής ευθύνης με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά δίνει μια μεγάλη μάχη να επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στους Έλληνες. Είμαι σίγουρος πως, σύντομα, οι θυσίες όλων μας θα αποδώσουν καρπούς».
Από την πλευρά του ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ευάγγελος Λιβιεράτος, τόνισε τα εξής: «Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερωθώ σχετικά με τη δράση φορέων που δραστηριοποιούνται στην πόλη και ανήκουν στη δικαιοδοσία του ΥΠ.Ε.Κ.Α. Η Κυβέρνηση έχει στραμμένη την προσοχή της στην ευαίσθητη περιοχή της Μακεδονίας και Θράκης, με την ίδρυση του Υ.ΜΑ.Θ να αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη αυτού του ενδιαφέροντος. Με τον κ. Καράογλου συζητήσαμε θέματα που άπτονται της ανάπτυξης της Βόρειας Ελλάδας και σύντομα ευελπιστώ να φανούν τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.