Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Άντε και σε ανώτερα

"Τελικά συνεχίζουν να υπάρχουν αυτοί που όταν καταλαμβάνουν μια θέση, ακόμα και σαν πρόεδρος κοινότητας, πιστεύουν ότι τους ανήκει η περιουσία του δήμου. Είναι προκλητικό σε τέτοιες εποχές ένας πρόεδρος να χρησιμοποιεί για κάθε προσωπική του δουλειά τα οχήματα του δήμου για τραπεζικές συναλλαγές, ψώνια σε λαϊκή αγορά, ακόμα και για τις αγροτικές του δουλειές. Αλλά εδώ είναι το θέμα. Επειδή μάλλον καταπατώντας τις δημοτικές εκτάσεις τις οποίες καλλιέργησε για δικό του όφελος, μπερδεύτηκε και επειδή ήθελε να δει τι θα έλεγαν οι χωριανοί, όπως ο ίδιος καυχιέται. Άραγε δεν υπάρχει κανένας έλεγχο; Ο δήμαρχος δεν έχει ακούσει για την καταπάτηση; Κανένας εισαγγελέας μήπως;  Άντε και σε ανώτερα, γιατί υπάρχει και συνέχεια...."

Ένας αναγνώστης της ΓΝΩΜΗΣ

2 σχόλια:

  1. Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας και επειδή δεν αναγράφεται στο κείμενο σε ποιον Δήμο του νομού Κιλκίς λαμβάνουν χώρα τα ανωτέρω, εαν η καταγγελία σας αφορά Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Κιλκίς, σας παρακαλούμε πολύ όπως απευθυνθείτε με περισσότερα στοιχεία, στο γραφείο του Δημάρχου Κιλκίς.
    Εκ του Δήμου Κιλκίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.