Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Επιασε τον σύζυγο της να την απατά και τον ευνούχισε

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι κάτοικοι της Λευκάδας το περιστατικό που σημειώθηκε στην κοινότητα Τσουκαλάδες, όταν μια απατημένη σύζυγος ευνούχισε τον άντρα της όταν τον έπιασε στα πράσα με την ερωμένη του. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, η σύζυγος έκανε τσακωτό τον σύντροφο της στην αγκαλιά της φιλενάδας του και έγινε έξαλλη. Το αποτέλεσμα ήταν να αρπάξει ένα μαχαίρι και να κόψει εν ψυχρώ το μόριο του 50χρονου.
Στη συνέχεια ο άτυχος άντρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λευκάδας αλλά το είδος του σοβαρού τραυματισμού του δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η σύζυγος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Λευκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.