Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια δήμου Κιλκίς στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας

Τους επιτυχόντες του Δήμου Κιλκίς στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας συγχαίρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: “Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις νέες και τους νέους του Δήμου μας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Με σκληρή δουλειά, καθημερινό αγώνα, αλλά και αφοσίωση, πέτυχαν έναν δύσκολο στόχο και έφεραν εις πέρας μια από τις πολλές ακόμη δοκιμασίες που θα ακολουθήσουν στη ζωή τους.
Από καρδιάς τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στις σπουδές τους και πολλές επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα. Η χώρα, ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους και καταρτισμένους επιστήμονες προκειμένου να μπορέσει να στηριχθεί και πάλι στα πόδια της.
Συγχαρητήρια όμως ανήκουν και στις οικογένειες, αλλά και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.
Σ' εκείνους τους νέους που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα ευχόμαστε κουράγιο, δύναμη και ό,τι καλύτερο στην επίτευξη των στόχων τους. Εξάλλου, οι ευκαιρίες δεν σταματούν εδώ.
Με την ευκαιρία αυτή τέλος, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε και όλους τους νέους σπουδαστές στο Τμήμα ΤΕΙ Σχεδίασης και Παραγωγής Ενδυμάτων του Κιλκίς. Τους ευχόμαστε καλή φοίτηση και διαμονή στην πόλη μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.