Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ιδρύεται Ακαδημία Βόλεϊ στον Αθλητικό Σύλλογο «Αίας» Κιλκίς

Με την τεχνική υποστήριξη των καταξιωμένων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στο Βόλεϊ (με άδεια προπονητή από Γ.Γ.Α.) Αλατζόγλου Σάκη και Μουρατίδου Ελένης, η Ακαδημία θα λειτουργήσει από 10-9-12 έως 30-6-13 με τα παρακάτω τμήματα:
Α) ΔΥΟ (2) ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με στόχο την αθλητική εξέλιξη των αθλητών /τριών και γι αυτό διαρθρώνεται σε δύο τμήματα σύμφωνα με τον παρακάτω μακροχρόνιο προγραμματισμό:
1) Τμήμα Πολύπλευρης εξάσκησης: Ηλικία παιδιών : Αγόρια και Κορίτσια των 7- 8 ετών
Στόχος τμήματος : Νευρομυικός συντονισμός των παιδιών.
Περιεχόμενα προπόνησης : Κινητικές δραστηριότητες με παιγνιώδη μορφή που θα προετοιμάζουν το παιδί όχι μόνο για την εισαγωγή του στο Βόλεϊ αλλά και για οποιοδήποτε άθλημα επιλέξει να ασχοληθεί αργότερα .
2) Τμήμα Βασικής προπόνησης Ηλικία παιδιών : Αγόρια και Κορίτσια των 9- 12 ετών
Στόχος τμήματος : Νευρομυικός συντονισμός – ΤΕΧΝΙΚΗ βόλει .
Περιεχόμενα προπόνησης :α) Βασικές Τεχνικές & Βασικά στοιχεία Τακτικής του αθλήματος. β) Ειδικές βάσεις φυσικής κατάστασης (έμμεσα).
Β) ΤΜΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με στόχο την διασκέδαση των παιδιών μαθαίνοντας & παίζοντας βόλει. Σε αυτό το τμήμα μπορούν να συμμετέχουν Αγόρια και κορίτσια ανεξαρτήτως ηλικίας.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ
· Η Ακαδημία θα δέχεται Αγόρια και Κορίτσια που θα έχουν γεννηθεί τουλάχιστον το 2006 (Αγόρια και κορίτσια α΄ Δημοτικού και πάνω )
· Θα δημιουργηθούν τμήματα των 15 ατόμων ανάλογα με την ηλικία και τις δυνατότητες των παιδιών
· Οι προπονήσεις θα είναι τρεις την εβδομάδα για κάθε τμήμα με διάρκεια προπόνησης 60΄ .
Η εκγύμναση, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης , η ευγενής άμιλλα, η ψυχαγωγία καθώς και η ανεύρεση ταλέντων και μελλοντικών πρωταθλητών αποτελούν γνώμονα της διάρθρωσης των προγραμμάτων της Ακαδημίας μας.
Στην ακαδημία του τμήματος βόλεϊ προσέχουμε ιδιαίτερα τρία σημεία:
Την ψυχαγωγία – διασκέδαση του παιδιού .
Τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος .
Τη σωστή διαπαιδαγώγησή του μέσα από το άθλημα
Για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα Βόλεϊ, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους των τμημάτων
Αλατζόγλου Σάκης : 2341026051, κιν: 6947440234
Μουρατίδου Ελένη: 2341026051 κιν : 6972680579

1 σχόλιο:

  1. Εξειδίκευση στο βόλλεϊ=ειδικότητα βόλλεϊ στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. την οποία οι συγκεκριμένοι δεν έχουν (φαίνεται άλλωστε), μη λέμε ό,τι θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.