Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Επεισόδια σε κινητοποίηση κατά των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής

Επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή στις Σκουριές Χαλκιδικής μεταξύ κατοίκων που αντιδρούν στην επένδυση μεταλλείων χρυσού στην περιοχή και αστυνομικών δυνάμεων. Φωτιές πήραν τρία περιπολικά της αστυνομίας και σημεία του δάσους κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν όταν ομάδα κατοίκων προσπάθησε να ανέβει στη δασική περιοχή στις Σκουριές, όπου έχουν ξεκινήσει εργασίες υλοτομίας, αλλά απωθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση δακρυγόνων.
Νωρίτερα το ΑΜΠΕ μετέδωσε ότι παρόντες στη συγκέντρωση είναι έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα τους η βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, η οποία δήλωσε στο πρακτορείο ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για να μην ξεπουληθεί η γη για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Καναδών, που ενδιαφέρονται για τη περιοχή.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΨΑΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΡΙΑ? ΕΑΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ....ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.