Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Προσοχή στις καρέκλες παραλίας!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, δεχτήκαμε καταγγελίες, για σοβαρά ατυχήματα (π.χ. κόψιμο μικρού δακτύλου χεριού), από χαμηλά, φορητά καρεκλάκια παραλίας, που δεν είχαν προστατευτικό κάλυμμα στο κλείσιμο του μπροστινού ποδιού, με αποτέλεσμα, όταν εγκλωβιζόταν δάχτυλο ανάμεσα στο σώμα της καρέκλας και στο πόδι, με το βάρος του σώματος λειτουργούσε, ως κόφτης.
Απευθύναμε ερώτημα, στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ζήτησε, αμέσως, από τα Τμήματα Εμπορίου Περιφερειακών Ενοτήτων, όλης της Ελλάδος, να διενεργήσουν ελέγχους, σε καταστήματα, με εποχιακά είδη, είδη camping, πολυκαταστήματα στο προϊόν (καρέκλα παραλίας) της συννημένης φωτογραφίας.
Τα προϊόντα, με τον συγκεκριμένο μηχανισμό ανοίγματος, πρέπει να φέρουν προστατευτική τάπα (στο άνω μέρος του σωλήνα του ποδιού), προς αποφυγή εγκλωβισμού των δακτύλων και τραυματισμού του χρήστη.
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράσουν αυτά τα προϊόντα ή σε περίπτωση που τα έχουν ήδη στην κατοχή τους να μην τα χρησιμοποιήσουν. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε, με το γραφείο καταγγελιών του ΚΕ.Π.ΚΑ., στο τμήμα εξυπηρέτησης Καταναλωτών: τηλ. 2310 233.333, ώρες 09:00 – 14:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.