Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ευχαριστήριο απερχόμενου αστυνομικού διευθυντή ν. Κιλκίς Ν. Μπαντουβάκη

Με αφορμή την πρόσφατη μετάθεση μου από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας , ως Διευθυντής, εκφράζω θερμές ευχαριστίες σε όλους τους κατοίκους του Νομού Κιλκίς αλλά και τους φορείς του Νομού για την άψογη συνεργασία μας σε όλους τους τομείς.
Κύριο μέλημα μου ήταν η δικαίωση πλήρως τον προσδοκιών των κατοίκων του Νομού Κιλκίς όσον αφορά την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας από τους κατοίκους της περιοχής στην δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η χώρα, στόχος που ευελπιστώ ότι επετεύχθη με την βοήθεια του θεού αλλά και των συναδέλφων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζω σε όλους τους συναδέλφους σε όλες τις υπηρεσίες, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσης για την συνεργασία τους και την συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.