Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Κάλεσμα Κυνηγετικού Συλλόγου Παιονίας «Το Πάικο» για συμμετοχή στη συγκέντρωση ενάντια στα μεταλλεία

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Παιονίας «Το Πάικο», κάνει γνωστό στους Κυνηγούς, ότι την 30-8-12 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7 το απόγευμα, πραγματοποιείται μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση στο Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης (δίπλα από τη Λέσχη Αξιωματικών), συγκέντρωση που έχει ως σκοπό να αποτρέψει την λειτουργία των Μεταλλείων του Θανάτου στα Βουνά μας το ΠΑΪΚΟ και ΚΡΟΥΣΣΙΑ, που κάποιοι εκ του ασφαλούς για τη δική τους ζωή, αφού η συμφορά που θέλουν να φέρουν στο τόπο μας και –Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το κάνουν από άγνοια- απέχει τουλάχιστον 800 χιλιόμετρα από τα δικά τους σπίτια.
-Συνάδελφοι Κυνηγοί και συμπολίτες Παίονες. Κατά καιρούς, σαν λαός, έχουμε κάνει πολλά λάθη και παραλήψεις και ήδη κάποια από αυτά πληρώνονται τώρα, αλλά ήταν και είναι λάθη που έστω και με θυσίες θα διορθωθούν. Η συμφορά όμως που ετοιμάζονται να μας φέρουν στον τόπο μας τώρα- διότι περί απίστευτης συμφοράς πρόκειται- θα είναι, από κάθε άποψη, ΜΗ αναστρέψιμη, όχι μόνο για μας, αλλά για όλες τις επόμενες γενιές των κατοίκων του Νομού μας, και κυρίως της Παιονίας.
- Συμπολίτες της Παιονίας. Εμείς οι Κυνηγοί, που ΟΧΙ μόνο δεν είμαστε ξεκομμένοι από την τοπική μας κοινωνία, αλλά – και το ξέρετε – όλη η ζωή μας, αλλά και η φροντίδα μας που από το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ μας προβλέπεται είναι η προστασία και η ακεραιότητα του φυσικού μας περιβάλλοντος, του δικού μας πλούτου και η προστασία της άγριας πανίδας και χλωρίδας, ΔΕΝ θα δηλώσουμε ότι αγαπάμε όλα τα παραπάνω, με κυριότερο τον υδροφόρου ορίζοντα, περισσότερο από τους άλλους συμπολίτες μας.
-Καλούμε όμως και παρακαλούμε όλους του Παίονες, όπως την 30-8-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7 το απόγευμα, να είμαστε όλοι παρόντες σ’ αυτή την συγκέντρωση και στα πλαίσια του Νόμου- όπως έκαναν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας και έδιωξαν όσους επιβουλεύτηκαν αυτόν τον Άγιο Τόπο- να πούμε ένα μεγάλο ΝΑΙ στη ΖΩΗ που μας χαρίζουν τα δικά μας βουνά το ιστορικό ΠΑΪΚΟ και τα ΚΡΟΥΣΣΙΑ και ΟΧΙ στα Μεταλλεία της συμφοράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.