Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Αφιερωμένο στην Ύδρα και σε όλα τα Ελληνικά νησιά

Οι θέσεις του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ‘’ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.’’ για το ανελέητο κυνηγητό που δέχεται ο κλάδος, από το ΣΔΟΕ.
"Χορτάσαμε ψέματα εδώ και 37 χρόνια, από τους ‘’Ελληναράδες’’ πολιτικούς μας. Με άλλο ένα που είπε ο κ. Σαμαράς, προκειμένου να κλέψει την ψήφο μας, ότι δηλαδή ο ΦΠΑ από 23%, θα κατέβει στο 9%, τι έγινε; Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που μας κοροϊδεύει;
Τον ενδιαφέρει μήπως ότι έβαλαν λουκέτο 30.000 μαγαζιά εστίασης κι έμειναν στο δρόμο 300.000 εργαζόμενοι; Τον ενδιαφέρει μήπως ότι χάθηκε η δεύτερη εργασία από χιλιάδες Έλληνες πολίτες, που την εύρισκαν μόνο στα δικά μας μαγαζιά; Τον ενδιαφέρει μήπως ότι αυτοκτονούν ή σκέφτονται την αυτοκτονία χιλιάδες συνάδελφοι; Τον ενδιαφέρει μήπως ότι τα μαγαζιά εστίασης στα Ελληνικά νησιά περίμεναν να δουλέψουν 2 μόνο μήνες, με έναν αρρωστημένο, όπως τον κατάντησαν τουρισμό; Τον ενδιαφέρει ότι το 23% ΦΠΑ είναι δυσβάστακτο; Όχι βέβαια. Τον ενδιαφέρουν όμως οι επιβολές προστίμων, γι’ αυτό και διέταξε την επίλεκτη ομάδα του ΣΔΟΕ, που αποτελείται από 1011 άνδρες σε όλη την Χώρα, να αναλάβει τούτο το …επίπονο έργο. Να βρουν κλέφτες – φοροφυγάδες στα νησιά, λες κι όλο αυτό το πλιάτσικο σ’ αυτή τη χώρα δημιουργήθηκε από εστιάτορες που δεν έκοβαν απόδειξη για μια ρετσίνα ή για μια μερίδα καλαμαράκια ή κάποιοι και καθόλου απόδειξη, χωρίς φυσικά να το επικροτούμε.
Μειώστε κύριοι ΤΩΡΑ τον ΦΠΑ στο 9%, όπως υποσχεθήκατε, επιτρέψτε στα καταστήματα να επιλέγουν αν θα είναι καπνιζόντων ή όχι, τροποποιείστε την Υγειονομική και Αγορανομική Νομοθεσία, που ισχύει από το 1946, αλλάξτε τον ν.2121/93 για τα Πνευματικά και Συγγενικά δικαιώματα μουσικής και μετά διενεργείστε όσους ελέγχους θέλετε και με μας συμπαραστάτες……. άλλως ψηφήστε έναν νόμο ‘’Περί ευθύνης εστιάτορα’’. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.