Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Στη “γειτονία των αγγέλων” ο πρώην βουλευτής Χάρης Ατματζίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη Χάρης Ατματζίδης. Ο επί σειρά ετών σημαίνων και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθης αείμνηστος Χάρης Ατματζίδης πέθανε την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 στην πόλη της Αθήνας.Ο Χάρης Ατματζίδης υπήρξε ιδρυτής του Γηροκομείου Ξάνθης με το ίδρυμα να προχωράει στην έκδοση ψηφίσματος στο οποίο αναφέρει:
«Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη και συγκίνηση για το χαμό του Χάρη Ατματζίδη, ο οποίος υπήρξε μια διακεκριμένη παρουσία στην πόλη της Ξάνθης, που με τη δραστηριότητά του έδωσε αληθινό νόημα και περιεχόμενο στις έννοιες της συμμετοχής, της φιλανθρωπίας, του εθελοντισμού και της κοινωνικής δράσης.
Δική του έμπνευση και δημιουργία του Γηροκομείο Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος», το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί για περισσότερο από σαράντα χρόνια ως χώρος φιλοξενίας ηλικιωμένων, θαλπωρής και φροντίδας. Άνθρωπος της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας ο Χάρης Ατματζίδης υπήρξε ακούραστος σε μια μεγάλη πορεία για την ξανθιώτικη κοινωνία, κρατώντας χαμηλούς τόνους, ήθος, ευγένεια και ευπρέπεια.
Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό, στο τελευταίο του ταξίδι, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»
Το Δ.Σ. του Ιδρύματος αποφάσισε ομόφωνα:
1. Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου, των τροφίμων και των εργαζομένων του Γηροκομείου Ξάνθης στους οικείους του εκλιπόντος.
2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. κατά την τέλεση της Εξοδίου Ακολουθίας.
3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην Εξόδιο Ακολουθία του από την επίτιμο Πρόεδρο του ιδρύματος κα Ασπασία Στυλιανίδου.
4. Να επιδοθεί το παρόν Ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος.
5. Να δημοσιευθεί το παρόν Ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.