Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς: "Προσοχή κυκλοφορεί απατεώνας στην αγορά του Κιλκίς"


Σύμφωνα με σχετική επιστολή( αρ. πρωτ. 2910) που λάβαμε εχτές από τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών σας ενημερώνουμε ότι στην αγορά τους κυκλοφορεί επιτήδειος ο οποίος αυτοσυστήνεται ως εκπρόσωπος του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ζητώντας από τα καταστήματα να συμβάλλουν σε ρουχισμό και στην συνέχεια την ώρα που οι υπάλληλοι προσπαθούν να βοηθήσουν καταφέρνει να πάρει από τις τσάντες τους προσωπικά αντικείμενα και πορτοφόλια. Αρκετοί καταστηματάρχες που  έχουν πέσει θύματα της απάτης αυτής έχουν ενημερώσει ότι πρόκειται για έναν καθώς πρέπει κύριο πολύ ευγενικό καλοντυμένο και με άριστο λόγο. Ήδη η ασφάλεια Σερρών έχει ενημερωθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών  και εμείς με την σειρά μας ενημερώσαμε την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς καθώς επίσης  και των μελών μας ,για  την σωστή πρόληψη και αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.