Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Καταγγελία ΚΚΕ για κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας

Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ καταγγέλλουν τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας που εξελίχτηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή που γίνονται οι εργασίες για το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που θα διεξαχθεί στις 6-7-8 Σεπτέμβρη στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα :
Το Σάββατο 18/8/2012 προσήχθησαν στο ΑΤ Σταυρούπολης τρία μέλη της ΚΝΕ και ένα μέλος του ΚΚΕ με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης, όπου και κατατέθηκε εναντίον τους μήνυση. Οι παραπάνω προπαγάνδιζαν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ με την ανάρτηση πανό στην γύρω περιοχή του στρ. Παύλου Μελά. Δυο μέρες μετά την Δευτέρα 20/08/2012 προσήχθησαν άλλα δυο μελών της ΚΝΕ, γιατί σε έλεγχο στοιχείων που τους έγινε έξω από το χώρο του Φεστιβάλ αρνήθηκαν τον έλεγχο τις τσάντες τους.
Η νέα προσπάθεια τρομοκράτησης και η ένταση του αυταρχισμού δεν μας τρομάζει. Με μεγαλύτερο πείσμα και πιο αποφασιστικά θα συμβάλλουμε στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για την κατάργηση των νέων αντιλαϊκών μέτρων και την ανατροπή της πολιτικής που γεννάει βάσανα για το λαό και πλούτη για το μεγάλο κεφάλαιο.
Καλούμε την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και την νεολαία να συσπειρωθούν στον αγώνα για την κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων την μονομερή διαγραφή του χρέους την αποδέσμευση από την ΕΕ με εργατική λαϊκή εξουσία, με τον λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει.
Καλούμε όλο το λαό να πάρει , μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή συνεχίζονται σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και θα κορυφωθούν με το κεντρικό τριήμερο στις 6-7-8 Σεπτέμβρη στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη και στο μεγάλο εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ και στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην 8 Σεπτέμβρη στην Πλ Αριστοτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.