Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Προκήρυξη προγράμματος επιμόρφωσης από το Α.Π.Θ. με τίτλο «Παγκόσμιος Ιστός: Θεμελιώσεις, Υπηρεσίες, Εφαρμογές - ΠΙΘΥΕ»

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. θα υλοποιηθεί κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο «Παγκόσμιος Ιστός: Θεμελιώσεις, Υπηρεσίες, Εφαρμογές».
Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν σφαιρικά σχετικά με τις θεωρητικές θεμελιώσεις του Παγκόσμιο Ιστού (World Wide Web), και ταυτοχρόνως να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με Υπηρεσίες και Εφαρμογές του Παγκόσμιου Ιστού.
Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 120 ωρών και θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2012.
Στους συμμετέχοντες σε αυτό το πρόγραμμα, θα χορηγηθούν
(α) Βεβαίωση συμμετοχής
(β) Πιστοποιητικό επιμόρφωσης (με αντιστοίχιση ECTS)
Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 2/7/2012 έως 5/9/2012.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ.: diaviou.auth.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.