Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ανακοινωση της Οικοκοινωνικής Δράσης Ν. Κιλκίς για την κατακύρωση των μεταλλείων

"Η κυβέρνηση της τρόικας και του ξεπουλήματος της χώρας συνεχίζοντας τις πολιτικές των προηγούμενων εγκληματικών κυβερνήσεων των μνημονίων κατακύρωσε το διαγωνισμό για δημιουργία μεταλλείων στα Κρούσια του Κιλκίς στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. του Μπόμπολα και στους Καναδούς συνεταίρους του.
Δεν σταμάτησαν ούτε μπροστά στην ύπαρξη ουρανίου στην περιοχή - κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Η πρεμούρα τους να ξεπουλήσουν ό,τι έχει απομείνει σ’ αυτήν την χώρα δεν σταματά ούτε μπροστά στον κίνδυνο να γεμίσει ο τόπος μας με επικίνδυνη και θανατηφόρα ραδιενέργεια.
Θεωρούν του πολίτες του Κιλκίς και της Ελλάδας αναλώσιμους για τα βρώμικα κέρδη ξένων πολυεθνικών και των ντόπιων συνεργατών τους.
Καλούμε το λαό του Κιλκίς σε διαρκή επαγρύπνηση και καθολική αντίσταση μέχρι να ακυρωθούν για πάντα τα σχέδια καταστροφής της περιοχής μας. Υπερασπιζόμαστε τη ζωή μας, το καθαρό νερό, το περιβάλλον και την υγεία μας. Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας να αποφασίζουμε για το είδος των δραστηριοτήτων και της απασχόλησης στον τόπο μας.
Διαμηνύουμε προς του υποτελείς κυβερνώντες πως στον πόλεμο που μας κήρυξαν θα απαντήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στους Καναδούς και στους ντόπιους συνεταίρους τους να μην τολμήσουν να πατήσουν στον τόπο μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.