Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

"ΓΑΒΟΥΣΤΗΜΑ" Καππαδοκών 24-25 και 26 Αυγούστου στο Νέο Αγιονέρι Ν. Κιλκίς

Ο πολιτιστικός σύλλογος Νέου Αγιονερίου «Το Μιστί», έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο 15Ο Γαβούστημα, «Πανελλήνια Συνάντηση Καππαδοκών», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Π.Ε.Κ.Σ. (Παννελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων) η οποία αριθμεί 52 Σωματεία ανά την Ελλάδα και υπό την αιγίδα της Ο.Π.Σ.Ε. Το Γαβούστημα θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Αυγούστου 2012, ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέου Αγιονερίου Κιλκίς. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τη συμμετοχή παραδοσιακών καππαδοκικών χορευτικών ομάδων, χορωδιών, παρουσίαση παραδοσιακών δρώμενων καθώς επίσης και μεγάλο καππαδοκικό γλέντι, με παραδοσιακή ορχήστρα.

Ο θεσμός του Γαβουστήματος, αποτελεί την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση του καππαδοκικού ελληνισμού, με συμμετοχή Καππαδοκών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συμμετοχή σας, θα μας γεμίσει χαρά, καθώς η προαναφερθείσα συνάντηση παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή και διεκδικεί μία εκ των κορυφαίων θέσεων, στα πολιτιστικά δρώμενα που αφορούν το λαϊκό πολιτισμό στη χώρα μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.