Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Κάλεσμα για τα "Αργοναυτικά" 2012 στο Κιλκίς

Την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 θα πραγματοποιηθούν οι θεσμικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας με την επωνυμία «Αργοναυτικά», στον αυλόγυρο του 1ου Λυκείου Κιλκίς (περιοχή Σαλάτς).
Στις εκδηλώσεις, που και τις δύο ημέρες θα αρχίσουν στις 9 το βράδυ, συμμετέχουν καλλιτέχνες προερχόμενοι από το ντόπιο έμψυχο δυναμικό, με κοινό παρονομαστή την κατά καιρούς ενεργό συμμετοχή τους στα δρώμενα του συλλόγου μας.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά από αναλήψεως των καθηκόντων του νέου διοικητικού συμβουλίου των «Αργοναυτών», τα μέλη του οποίου, ακολουθώντας τον «δρόμο» που «χάραξαν» οι ιδρυτές και προϋπάρξαντες διοικούντες του συλλόγου, συνεχίζουν την προσπάθεια διατήρησης των ιστορικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών παραδόσεων του Ελληνισμού του Πόντου, λειτουργώντας ως «ζωντανό» πολιτιστικό κεφάλαιο της ζωής του νομού Κιλκίς.
Μία προσπάθεια, που επί πλέον, αποσκοπεί και στην μεταλαμπάδευση αυτών των παραδόσεων στις νεώτερες γενιές, σύμφωνα με το πνεύμα εκείνο που ορίζει ο ενιαίος ελληνικός πολιτισμός.
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις, «Αργοναυτικά» καθώς αυτή συνιστά ένα ουσιαστικό ηθικό στήριγμα για όλους εμάς τα νέα στελέχη της διοίκησης αλλά και για όλα τα μέλη των «Αργοναυτών», που αποδύονται καθημερινώς σ’ αυτή την πολύπλευρη προσπάθεια.
Με το ίδιο πνεύμα, ζητούμε από εσάς να στέκεσθε διαρκώς αρωγοί στο έργο μας, με την βεβαιότητα ότι στηρίζετε κάτι που έχει ουσιαστικό αντίκρισμα στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου και συμβάλλει στην ανάδειξη των πολιτιστικών χαρακτηριστικών του.
Ευχαριστώντας εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.