Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τσάκωσαν δύο ρουμάνους για κλοπή 200 ευρώ από ηλικιωμένο

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Κατερίνη, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας 21 και 15 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από την τσέπη παντελονιού ενός 72χρονου που προπορεύονταν το χρηματικό ποσό των διακοσίων (200) Ευρώ, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο που τους ακινητοποίησε και συνελήφθησαν από προστρέξαντες Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 72χρονο. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.