Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

"Σουβλάκι Party" από τον ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς '89

Θέλοντας να δώσουν ένα όμορφο τέλος σε μια εποικοδομητική σεζόν, η ομάδα του ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς ’89 πραγματοποίησε την Πέμπτη που μας πέρασε "Σουβλάκι Party" στο Δημοτικό Κήπο Κιλκίς.
Με πολύ κέφι, ζωντανή ποντιακή μουσική, πολλά δώρα και όπως είναι φυσικό πολύ φαγητό, οι μικροί παίκτες της ομάδος υποδέχτηκαν όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να ενισχύσει το τμήμα χειροσφαίρισης.
Τα . . . απρόοπτα δεν έλειψαν καθώς η "πρόβλεψη" των ψηστών έπεσε έξω και περίπου κατά τις 10.30 το βράδυ κι ενώ ο κόσμος συνέχισε να έρχεται, υπήρξε έλλειψη από σουβλάκια. Πρόβλημα που λύθηκε σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να χαλάσει την διάθεση που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν στα ύψη.
Ο πρόεδρος της ομάδος, Ιωάννης Φαχουρίδης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στον Κήπο να γιορτάσει μαζί μας την λήξη αυτής της αγωνιστικής χρονιάς και για την οικονομική ενίσχυση που επέφεραν στο τμήμα του συλλόγου μας.
Ο πρώτος προπονητής Βασίλειος Παμπορίδης, ευχαρίστησε κι αυτός με την σειρά του τον κόσμο και έδωσε την υπόσχεση περισσοτέρων επιτυχιών και ανάδειξη των τμημάτων μας Πανελληνίως όπως τόσα χρόνια τώρα μας είχαν συνηθίσει.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι, όσα μικρά παιδιά της πόλης θέλουν να εγγραφούν στις ακαδημίες του συλλόγου, οι εγγραφές για την νέα χρονιά συνεχίζονται κανονικά και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό, γιατί, θέλοντας ο Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄89 να βοηθήσει όσο μπορεί τον κόσμο της πόλης γνωρίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν και θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλους να ασχοληθούν με το άθλημα του HANDBALL, προσφέρει δωρεάν συνδρομή στα νέα μέλη των ακαδημιών για το 2012.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.