Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Ταε Κβον Ντο του Α.Σ. "H Τόλμη" Kιλκίς

Εξετάσεις μαύρων ζωνών της ελληνικής ομοσπονδίας ταεκβοντό ( ΕΛ.Ο.Τ.) διεξήχθησαν στις 23 Ιουνίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Θες/νίκης, με υπεύθυνο διοργανωτή την ένωση Β. Ελλάδος (Ε.ΤΑ.ΒΕ) και αντίστοιχα στην Ν. Ελλάδα την Ε.ΤΑ.ΝΕ. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 400 αθλητές-τριες από 1ο έως 4ο Dan. Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε τέσσερα ταιρέν με 8 εξεταστές εφ’ όλης της ύλης δηλαδή πούμσε ( ενέργειες σε υποτιθέμενο αντίπαλο), χαμπόν κιρούκι (αυτοάμυνα από πούμσε), ελεύθερη αυτοάμυνα δρόμου, αγωνιστικό, θεωρία και θραύσεις. Σε αυτήν τη διαδικασία συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 6 αθλητές-τριες για τον ανάλογο βαθμό (Dan): Kαίκη Βαλσάμω για 1ο Dan, Κωνσταντινίδης Κυριάκος για 1ο Dan, Μαυροφόρος Ευριπίδης για 1o Dan, Ναζίρη Αικατερίνη για 1ο Dan, Στεφανίδου Ευθυμία για 2ο Dan και Σαραντίδης Ανέστης για 2ο Dan. Η πολύ καλή προετοιμασία με υπομονή, επιμονή και καλή ψυχολογία με τον χρόνο που απαιτείται για σεβαστό επίπεδο δικαίωσε τους αθλητές-τριες του συλλόγου ώστε να αποκτήσουν το βαθμό (Dan) που τους αναλογεί μετά τις επιτυχείς ενέργειές τους συνολικά. Την ομάδα συνόδευσε ο αθλητής και βοηθός προπονητή Λεμονίδης Μιλτιάδης, στηρίζοντάς τους και στις θραύσεις. Πρέπει να τονίσουμε ότι από τις επόμενες εξετάσεις με απόφαση της ΕΛ.Ο.Τ., η επιλογή όλου του προγράμματος θα ανήκει απόλυτα στην αρμοδιότητα των εξεταστών, με υψηλότερο βαθμό δυσκολίας και καμία επιλογή του υποψηφίου στοχεύοντας στην αναβάθμιση του τεχνικού τομέα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε την επίσημη δήλωση της ένωσης από τον πρόεδρο κ. Μανόλη Χρήστο ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν περίπου μετά τις 20 με 25 μέρες από την εξέταση. Πριν από τη χρονική αυτή διάρκεια, οποιαδήποτε πρόωρη δήλωση από τους ενδιαφερόμενους συνολικά καθίσταται άστοχη. Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-τριες του συλλόγου για την επιτυχία τους ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και προπονητής κ. Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται στη νέα σεζόν με υγεία, αγάπη και το πνεύμα του ‘ευ αγωνίζεσθαι’.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.