Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Το Επιμελητήριο Κιλκίς συμμετέχει στο πρόγραμμα Eurofresh Fruits

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και άλλα 15 Επιμελητήρια σε όλη τη Χώρα συμμετέχουν στην υλοποίηση του προγράμματος Eurofresh Fruits. Το πρόγραμμα αφορά στην προώθηση φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι και επιτραπέζιο σταφύλι) στις αγορές της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Κίνας.
Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 3 έτη (μέχρι τον Ιούνιο του 2015) και περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων ενημέρωσης και διαφήμισης, με βασικό στόχο την ενίσχυση της εικόνας των Ελληνικών προϊόντων και δράσεις προώθησης με σκοπό την ενίσχυση του προφίλ των επιχειρήσεων και των εξαγωγών τους.
Προς το σκοπό αυτό, το Σάββατο 21 Ιουλίου στο Επιμελητήριο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των πτυχών του προγράμματος. Στη συνάντηση συμμετείχαν αρκετοί παραγωγοί κυρίως κερασιού και σταφυλιού.
Ήταν παρόντες οι πρόεδροι των ΕΑΣ Κιλκίς Χαρ. Παυλίδης και Αξιούπολης Λαζ. Ελευθεριάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Α. Βεργίδης, μέλη του Επιμελητηρίου, καθώς και το μέλος της διοίκησης Γ. Κολεσιώτου.
Καλωσορίζοντας τους μετέχοντες στην ενημερωτική εκδήλωση, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στην ουσία του Προγράμματος τονίζοντας ότι αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δρομολογηθεί επί τέλους, η συστηματική προώθηση των εκλεκτών αγροτικών προϊόντων τους τόπου μας μέσα από συντονισμένες προσπάθειες, οργανωμένες σε σύγχρονη βάση.
« Οι ευκαιρίες είναι πολλές και τα προϊόντα μας εκλεκτά » τόνισε ο κ. Τονικίδης. «Αυτό που λείπει είναι η οργάνωση και η συλλογική προσπάθεια. Προς το σκοπό αυτό το Επιμελητήριο θα είναι στο πλευρό των παραγωγών μας».
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Κιλκίς για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.