Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή έφτιαξε «κοινωνικό παντοπωλείο» αποκλειστικά για Έλληνες

Ένα «κοινωνικό παντοπωλείο», το οποίο θα διαθέτει είδη πρώτης ανάγκης μόνο σε Έλληνες, έθεσε σε λειτουργία η Χρυσή Αυγή, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης. Τα μέλη του κόμματος, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, με δικές τους πρωτοβουλίες συγκεντρώνουν τα τρόφιμα και τα διανέμουν, ενώ με ανακοίνωσή του το κόμμα είπε πως οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα διαθέσουν το μεγαλύτερο μέρος τους βουλευτικής τους αποζημίωσης, σε δράσεις αλληλεγγύης σε Έλληνες που έχουν ανάγκη.
«Στηρίζουμε αποκλειστικά ελληνικές οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και την ανεργία, ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες που θα έπρεπε να στηρίζει το κράτος και να προβάλλει ως παράδειγμα στο λαό μας, αλλά και άτομα μεγάλης ηλικίας που βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται από μήνα σε μήνα, όλοι οι Έλληνες που βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη στα νύχια των αδίστακτων διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους, είναι απαραίτητο να στηριχθούν από ένα δίκτυο ανιδιοτελούς κοινωνικής αλληλεγγύης» επεσήμανε ο βουλευτής Β' Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, που συντονίζει τις συγκεκριμένες δράσεις του κόμματος.
Από την πλευρά του, βουλευτής επικρατείας Χρήστος Παππάς, που παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό στα άτυπα ... «εγκαίνια» επεσήμανε: «Με πίστη και θέληση, μπορούμε και θα κάνουμε τη διαφορά τόσο μέσα στη βουλή, όσο και στους δρόμους και τις πλατείες, αναγκάζοντας το άθλιο πολιτικό κατεστημένο να ξεχάσει αυτά που ήξερε ως τώρα».
Η Χρυσή Αυγή σχεδιάζει μέσα στους επόμενους μήνες να θέσει σε λειτουργία και άλλα κοινωνικά παντοπωλεία σε υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

8 σχόλια:

  1. Η γνωμη προβαλλει τη νεοναζιστικη-ρατσιστικη συμμορια της χρυσης αυγης! Ετσι και τη δεκαετια του 30 γιγαντωθηκαν και οι ναζι του Χιτλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε πάνε πνίξου αμόρφωτη κότα.Δεν έχετε τπτ εναντίων της Χρυσής Αυγής και λέτε τάχα περί ναζισμού.Ξεχάσατε ότι το ΚΚΕ συμμάχησε μέσω Στάλιν με τους ναζί και κατηγορείτε τη Χ.Α.Όσα δεν φτάνει η αλεπού....

      Διαγραφή
  2. Ενώ εσύ αυτή τη στιγμή συμπεριφέρεσαι τελείως δημοκρατικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τραβας καποιο ζορι ρε αναρχοαπλυτε,σταλινικο κατακαθι;αντε να κανεις κακα και να σκουπιστεις με τον αυγοσπαστη(αυγη και ριζοσπαστης δυο σε ενα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεχρι και η δουρου και ο τσοχατζοπουλος θα κανουν τα ψωνια απο το μαγαζακι της χρυσης αυγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ.Α. ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΕΚΤΟΣ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ Η Χ.Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά πρέπει να πάψουν να υπάρχουν οι αριστεροί να γλιτώσει επιτέλους οι χώρα από προδότες.Κατηγορούν με μανία τη Χ.Α ότι είναι ναζί και ξεχνάνε τα παλιοκομμούνια ότι το άθλιο κόμμα τους συμάχησε με το Χίτλερ.Ο Στάλιν που υμνείτε παράπανω και από θεό ήταν κολλητός του Χίτλερ.Σκοτώνατε έλληνες για χάρη του στάλιν παλιόκαθίκια και τάχα ενδιαφέρεστε για τη χώρα..Άθλιοι του κκε και γενικά όλοι οι αναρχοάπλυτοι μάθετε πως οι Χ.Α δεν είναι ναζί αλλά πατριώτες.Αλλά βέβαια εσείς σαν γνήσιοι προδότες ανθέλληνες δεν θέλετε πατριώτες.Τώρα είστε στο 4% σε λίγο που θα ψοφήσετε και θα διορθώσουν και οι τελευταίοι την ψήφο του θα γλιτώσουμε από τα κομμούνια που εδώ και 100 χρόνια θέλουν το κακό της χώρας.Μαζευτείτε όλοι οι κομμουνιστές του κόσμου και πάντε να φτιάξετε δικό σας κράτος.Μας έχετε πρήξει.Γιατί κάθεστε εδώ;;;;Τι έχετε κάνει όλοι εσείς για το φτωχό λαό;;;Μόνο απεργίες διοργανώνετε για να μη μπορεί ο κόσμος να δουλέψει και να γίνεται πιο φτωχός.Είστε οι πρώτοι που πριν το μνημόνιο διώχνατε εργαζόμενους από το ριζοσπάστη.Μετά το παίζετε και προστάτες του λαού.Ουστ επιτέλους καθίκια να ξεβρωμίσει η χώρα.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.