Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες (23.07.2012) το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 18 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί αρχικά συνέλαβαν τον 18χρονο τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει ποσότητα ναρκωτικής ουσίας την οποία παρουσίαζε σαν την πρωτοεμφανιζόμενη ναρκωτική ουσία με την επωνυμία "ΜΙΑΟΥ". Στην κατοχή του προαναφερόμενου και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5,5 γραμμάρια κάνναβης και 170,5 γραμμάρια της παραπάνω ουσίας η οποία θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 18χρονος προμηθεύτηκε την ποσότητα κάνναβης από τον 21χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη αργότερα την ίδια ημέρα στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, ενώ στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· 179,6 γραμμάρια κάνναβης,
· μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
· το χρηματικό ποσό των 275 Ευρώ και
· 29 νάιλον σακουλάκια
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· 185,1 γραμμάρια κάνναβης
170,5 γραμμάρια ακαθόριστης μέχρι στιγμής ουσίας, η οποία θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
το χρηματικό ποσό 275 Ευρώ και
29 νάιλον σακουλάκια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.