Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΒΟΥ “ΑΝ.ΚΙ.Σ.” προς ΣΕΓΑΣ: "Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει «δέκα χρόνια» κοσκινίζει"

Ο ΣΕΓΑΣ έτσι ξαφνικά και υποκριτικά εμφάνισε και άνοιξε καταμεσής της αγωνιστικής περιόδου διαδικτυακό διάλογο που απευθύνεται στην οικογένεια του στίβου με ερωτηματολόγιο για την αναδιάρθρωση του κλασικού αθλητισμού.  Η ΑΝΚΙΣ δεν θα προτείνει στον κόσμο του στίβου να απαντήσει ή να μην απαντήσει στο συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο γιατί αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός.  Θα θέλαμε όμως να θέσουμε ορισμένους προβληματισμούς και ερωτηματικά.
1. Τώρα θυμήθηκε ο ΣΕΓΑΣ, στο μέσον της αγωνιστικής περιόδου να προχωρήσει σε αυτή του την ενεργεία;
2. Τόσο καιρό ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ το μόνο πρόβλημα που έβλεπε ήταν η μειωμένη επιχορήγηση. Tώρα διαπίστωσε ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα στο οικοδόμημα του ΣΕΓΑΣ;
3. Εάν πραγματικά ήθελε ο ΣΕΓΑΣ να προχωρήσει σε αλλαγές στην δομή και στην λειτουργία της Ομοσπονδίας θα ανέθετε το ερωτηματολόγιο-έρευνα εγκαίρως σε ειδικούς. Η βεβιασμένη εμφάνιση ενός ερωτηματολογίου (που σύμφωνα με τους κανόνες της επιστημονικής κοινότητας) στερείται επιστημονικότητας, δεν είναι σταθμισμένο και πιθανά έγκυρο και αξιόπιστο, εμπεριέχει το ύποπτο στοιχείο της έλλειψης ανωνυμίας και δεν αποτελεί έρευνα δείχνει προχειρότητα και μάλλον έχει σχέση με την προεκλογική περίοδο στην οποία βρίσκεται ο ΣΕΓΑΣ!
4. Τόσα χρόνια μετά από πλήθος συνεδρίων (ΕΠΑΚΑΒ), συσκέψεων και συζητήσεων όπου πολλοί άνθρωποι του στίβου εντός και εκτός Ομοσπονδίας κατέθεταν τις απόψεις τους για τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζονται, το Μεγάλο Αφεντικό του ΣΕΓΑΣ γιατί δεν προχώρησε σε καμία ουσιαστική αλλαγή; Τώρα περιμένει να μάθει τις απόψεις τους μέσα από το ερωτηματολόγιο; Δεν γνωρίζει ο ίδιος και οι συνεργάτες του ποια είναι τα προβλήματα και πως μπορούν να διορθωθούν; Τι κάνουν τόσο χρόνια;
Όπως λέει μια σοφή λαϊκή ρήση: όποιος δεν θέλει να ζυμώσει «δέκα χρόνια» κοσκινίζει.
Άντε και στις νέες προεκλογικές υποσχέσεις των διοικούντων την Ομοσπονδία με στόχο την διατήρηση της εξουσίας.

Για την ΑΝ.ΚΙ.Σ.
Η Τριμελής Γραμματεία
Ράπτης Σάκης
Τσίντζιλης Γεώργιος
Τσιφτσόγλου Αστέριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.