Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πρωτοφανής πρόκληση: Άγγλος άναψε τσιγάρο με την Ολυμπιακή Φλόγα

Μεταδόθηκε προ ολίγου απ΄όλα τα ΜΜΕ, που ασχολούνται με τη σημερινή έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, και προκάλεσε οργή και αγανάκτηση σε ολόκληρο τον κόσμο:
Κατά τη διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας, την οποία μετέφερε με την γνωστή δάδα κάποιος αθλητής, ο ΄Αγγλος λαμπαδηδρόμος σταμάτησε για να ανάψει απ΄αυτή το ... τσιγάρο του κάποιος απο τους "φιλοπρόοδους" εξυπνάκηδες και -υποτίθεται- "καλλιεργημένους φιλάθλους" που παρακολουθούσε την τελετή. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην διαδρομή ως τώρα των Ολυμπιακών Αγώνων και αποτελεί απαράδεκτη πρόκληση κατά της Ελλάδας απ΄όπου οι ΄Αγγλοι παρέλαβαν μετά απο ειδική τελετή την Ολυμπιακή φλόγα απο την Αρχαία Ολυμπία. Αυτή η πρόκληση δεν πρέπει με κανένα τρόπο να μείνει αναπάντητη τουλάχιστον απο την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η οποία οφείλει να διατυπώσει αμέσως την λύπη της επισήμως. Δεν γνωρίζουμε αν η περιβόητη Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα προβεί σε κάποια ενέργεια αλλά προσωπικά μάλλον αυτό το θεωρώ απίθανο να υπάρξει ... Αλλά δεν φταίει κανείς παρά εμείς που εκποιούμε και μάλιστα ανευ τιμήματος τον Πολιτισμό μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες τύπου Coca Cola που δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με το Ολυμπιακό πνεύμα το οποίο υποτίθεται πως υπηρετούν και αναδεικνύουν ...

Για τη μεταφορά της είδησης
Απόστολος Παπαγιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.