Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Συνάντηση δημάρχων με Θύμιο Σώκο με θέμα τη μεταφορά μαθητών

Δύο συναντήσεις εργασίας, στη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή με όλους τους δημάρχους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος για την αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων σχετίζονται με τη μεταφορά των μαθητών. Υπενθυμίζεται ότι με την παρ.18 του άρθρου 94 του «Καλλικράτη» όπως συμπληρώθηκε με το εδάφιο η’ παρ.10 του άρθρου 18 του Ν.3870/2010 (ΦΕΚ 138Α), η αρμοδιότητα της μεταφοράς των μαθητών από τον τόπο διαμονής στο σχολείο φοίτησης μεταφέρθηκε μετά το πέρας της εξάμηνης μεταβατικής περιόδου (01-07-2011) από τις Περιφέρειες στους Δήμους.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 , στις 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης (Καθηγητού Ρωσσίδη 11, Θεσσαλονίκη).
Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 στις 12:00 το μεσημέρι στην Κομοτηνή, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ( Κομοτηνή, Στίλπωνος Κυριακίδη 17).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.