Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Έπιασαν δύο κλέφτες στο Κιλκίς

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε καταστήματα και καφενεία στο Κιλκίς, ενώ κατασχέθηκε πλήθος συσκευών που ήταν προϊόντα κλοπής.  Αρχικά, χθες (10.07.2012) το μεσημέρι στο Λόφο Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου όπου επέβαιναν δύο ημεδαποί 30 και 34 ετών βρέθηκαν υπολείμματα ηρωίνης λόγω χρήσης λίγη ώρα πριν. Επίσης, εντός του οχήματος βρέθηκε ένα σακίδιο του 30χρονου εντός του οποίου υπήρχαν διαρρηκτικά εργαλεία.
Σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του 30χρονου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, μία ζυγαριά ακριβείας και (11) ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα παραπάνω αντικείμενα είναι προϊόντα κλοπής, τις οποίες διέπραττε ο 30χρονος νυχτερινές ώρες από καταστήματα και γραφεία στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης πέντε κλοπών σε διάφορα καταστήματα και καφενεία κατά το χρονικό διάστημα από 02.03.2012 έως και 25.04.2012 αφαιρώντας διάφορες συσκευές και χρηματικά ποσά.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση αδικήματα, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του 30χρονου και σε άλλες παράνομες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.