Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Οι έφεδροι αξιωματικοί του ν. Κιλκίς στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης στην Κρηστώνη

Στα πλαίσια ενημέρωσης και παρακολούθησης των δραστηριοτήτων μονάδων του Κιλκίς μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού Κιλκίς με αποδέχθηκαν πρόσκληση και επισκέφτηκαν την Τετάρτη 27 Ιουνίου 20Ι2 την έδρα του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης στην Κρηοτὡνη Κιλκίς.
Ο Διοικητής του Κέντρου Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Κος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΑΜΓΙΑΤΖΗΣ υποδέχθηκε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις τους προσκεκλημένους.
Στην αίθουσα επιχειρήσεων ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την λειτουργία και αποστολή του Κέντρου αναφερόμενος στην παρερχόμενη υψηλού επιπέδου θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση καθώς και για τους υψηλούς στόχους που είναι η αναβάθμιση του Κέντρου σε επιστημονικό εκπαιδευτικό κέντρο για την περιοχή.
Από την πλευρά του Συνδέσμου ο Πρόεδρος κ. ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΓΙΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ευχαρίστησε τον Διοικητή για την πρόσκληση και την ενημέρωση συγχαίροντας τον για το επιτελούμενο εκπαιδευτικό και όχι μόνο έργο που έχει σχέση με τον Τομέα επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης σε στελέχη σύμφωνα με αναπτυσσόμενα συμμαχικά πρότυπα (ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΟΑΣΕ-ΟΗΕ ΡfΡ).
Αναφερόμενος στην σημαντική προσπάθεια που στόχο έχει την ποιοτική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση τόσο της Διοίκησης όσο και των Εφέδρων Αξιωματικών προτρέποντας τους να φοιτήσουν στα πολυεθνικά σχολεία λαμβάνοντας ανάλογη πιστοποίηση αυτών της Διεθνούς ομάδας 23 ανεξαρτήτων Κέντρων που συμμετέχουν στο δίκτυο.
Τελειώνοντας υπογράμμισε ότι «είναι ευκαιρία σήμερα που η χώρα βρίσκεται σε δύσκολες συγκυρίες το Κέντρο να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης για την τοπική και όχι μόνο κοινωνά συμβάλλοντας στην υλοποίηση των αναπτυξιακών στόχων. Είναι καιρός οι τοπικοί παράγοντες να σταθούν διπλά σε τέτοιες πρωτοπόρες προσπάθειες που πιστεύω ότι αγνοούν. Καλά θα κάνουν να επισκεφθούν και να ενημερωθούν για την λειτουργία αυτού Κέντρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.