Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Εμφάνιση με υποσχέσεις για τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς στο Πανελλήνιο Παμπαίδων & Παγκορασίδων. Οι βαδίστριες έκαναν την καλύτερη εμφάνιση

Ολοκληρώθηκε, μέσα σε συνθήκες καύσωνα, στο Δημοτικό Στάδιο του ιστορικού και φιλόξενου Ναυπλίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου και στο οποίο συμμετείχε με ομάδα Παγκορασίδων και ο ΓΑΣ Κιλκίς.
Το επίπεδο των αγώνων και του συναγωνισμού ήταν πολύ υψηλό και σημειώθηκαν οι καλύτερες επιδόσεις της χρονιάς στα περισσότερα από τα αγωνίσματα.
Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς που μετείχε με ομάδα μικρών ηλικιακά κοριτσιών , για τα περισσότερα απο οποία ήταν και η πρώτη τους συμμετοχή σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα, πραγματοποίησε ιδιαίτερα ελπιδοφόρα εμφάνιση δείχνοντας πως το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά.
Οι μικρές βαδίστριες του Φίλιππου Μισαηλίδη πραγματοποίησαν αγωνιστικά και την καλύτερη εμφάνιση . Η Ελένη Φωτιάδου έδειξε στόφα πολύ μεγάλης αθλήτριας και σαν “έτοιμη από καιρό” κατέκτησε με άνεση την 4η θέση στον αγώνα των 3000 μέτρων με 16'16''66. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Σταυρούλα Γρηγοριάδου που πήρε την 9η θέση με 16'43''69 στέλνοντας το μήνυμα πως η κυριαρχία στο αγώνισμα του ΓΑΣ Κιλκίς στα αμέσως επόμενα χρόνια είναι πλέον πραγματικότητα . Οι δύο αθλήτριες ξεκίνησαν βάδην πριν από 9 μήνες και κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να βρεθούν στην κορυφή της χώρας μας με “παιχνίδια” στην προπόνηση. Είναι βέβαιο πως τα κορίτσια αυτά θα μας απασχολήσουν ευχάριστα για πολλά χρόνια.
Την απειρία της “πλήρωσε” η δεκατριάχρονη Ελένη Κωνσταντινίδου στα 300 μ με εμπόδια. Η αθλήτρια του Κώστα Μηναρετζή πήρε την 10η θέση στο αγώνισμα με 51''76 σε ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα με πολύ υψηλό επίπεδο. Τα ίδια ισχύουν και για την δεκατετράχρονη Κατερίνα Ράδη που με 52''44 κατατάχθηκε 13η στο ίδιο αγώνισμα. Ωστόσο, πρόκειται για δύο αυθεντικά ταλέντα που έχουν όλες τις δυνατότητες να κυριαρχήσουν στα αγωνίσματα των χαμηλών εμποδίων από την επόμενη κιόλας χρονιά.
Την 13η θέση στα 300 μ κατέκτησε η Δήμητρα Γεωργιάδου με 45''31 , επίδοση μακρυά από τις πολύ μεγάλες της δυνατότητες , όπως και η Σωτηρία Καζαντζίδου που με 27,56 μ στον ακοντισμό, πραγματικά “κατάφερε” να μην προκριθεί στον τελικό ενώ συμπεριλαμβάνονταν στα φαβορί του αγωνίσματος με τα 35,05 ατομικό ρεκόρ και με πέντε αγώνες πάνω από 33,50 μ φέτος!
Μετά τον τραυματισμό της Παναγιώτας Τανάνη στον προσαγωγό , το έργο της διάκρισης της σκυταλοδρομίας 4Χ300 μ των παγκορασίδων του ΓΑΣΚ, που έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολο έγινε σχεδόν αδύνατο. Η Τανάνη δεν αγωνίστηκε στο ατομικό της αγώνισμα (300 μ εμπ για να προφυλαχθεί), έσφιξε τα δόντια και έτρξε στη σκυτάλη μαζί με τις Κωνσταντινίδου, Ράδη και Γεωργιάδου, ωστόσο ούτε η 14η θέση , ούτε το 3'06''46 αντιπροσωπεύει την πολύ καλή ομάδα που στόχευε στην οκτάδα.
Στην γενική βαθμολογία ο ΓΑΣ Κιλκίς με 20 βαθμούς κατατάχθηκε στην 30η θέση από τα 170 σωματεία που συμμετείχαν στους αγώνες.
Την αποστολή συνόδεψαν στους αγώνες οι προπονητές Κώστας Μηναρετζής, Φίλιππος Μισαηλίδης και ο Έφορος αγωνιστικού τμήματος στίβου Γιώργος Κωνσταντινίδης αλλά και γονείς και συγγενείς των αθλητών που αγωνίστηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.