Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΑΡ για τα μεταλλεία χρυσού στο Κιλκίς

Αναφορικά με την ανοιχτή επιστολή του «Μετώπου αγώνα ενάντια στα μεταλλεία», που απευθύνεται στον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Κουβέλη, υπενθυμίζουμε ότι ουδέποτε το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς διαφοροποίησε τη θέση του σχετικά με το θέμα της δημιουργίας μεταλλείων χρυσού στο νομό Κιλκίς. Η Δημοκρατική Αριστερά, σταθερά προσηλωμένη στην άποψη της δημιουργίας προϋποθέσεων ανάπτυξης με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, συμπαρατάσσεται με όλες εκείνες τις δυνάμεις της κοινωνίας του Κιλκίς που αντιμάχονται την καταστροφή και ερήμωση περιοχών του νομού μας στο όνομα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με καταστροφικές συνέπειες στην ποιότητα ζωής των πολιτών.

5 σχόλια:

  1. Περιμενουμε το βετο της ΔΗΜΑΡ για να μην υπαρξει αναδοχος.Αλλα πρωτα ας δουμε τι θα κανει σημερα με τα νεα μετρα περικοπων σε μισθους και συνταξεις.. Ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του και οχι απο τις ανακοινωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο λυκον ασο τερεμαν εψοφσεν. με το τερεμα δουλεια κινετε ανοιξτεν το ματε σας βουδε γιατι σο τελος βουδε ερθετεν και βουδε θα πατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποντιακες ντομπρες κουβεντες ευγε πατριωτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.