Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με Σαμαρά για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό έκανε την ακόλουθη δήλωση:
ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Είχαμε μία από τις συνήθεις συναντήσεις συνεργασίας με τον Πρωθυπουργό. Και σε αυτή τη συνάντηση εξετάσαμε όλα τα θέματα της δικής μου αρμοδιότητας, δηλαδή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Θέματα που αφορούν στον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θέματα που αφορούν στις δαπάνες για εξοπλιστικά προγράμματα, θέματα που αφορούν στα ειδικά μισθολόγια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τις προτεραιότητες, τις ανάγκες που υπάρχουν.
Είναι απόφαση από την αρχή του ίδιου του Πρωθυπουργού, πως πρέπει να δοθεί η μάχη μέχρι το τέλος και αυτή η μάχη να είναι επιτυχής, για να μην υπάρξουν άλλες περικοπές μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.
Ο Πρωθυπουργός, πάνω από όλα, μετά εγώ, ως υπουργός Άμυνας, πριν από λίγες ημέρες – το διαπιστώσατε και εσείς – ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όλοι συμμεριζόμαστε αυτήν την ανάγκη, την αναγκαιότητα να μην υπάρξουν άλλες περικοπές σε όσους υπηρετούν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Η αποστολή τους είναι πολύ βαριά. Τη φέρνουν σε πέρας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι περικοπές που έχουν υποστεί στους μισθούς τους, είναι πολύ μεγάλες, όπως και ο υπόλοιπος, βεβαίως, ελληνικός λαός. Είναι 37% αυτές οι περικοπές. Άρα, πρέπει να υπερασπίσουμε την αξιοπρέπεια των οικογενειών τους και να κάνουμε την καθημερινότητά τους, όσο γίνεται λιγότερο δύσκολη.
Όλα αυτά τα θέματα έχουν εξεταστεί και πάντοτε κάτω από τις εντολές και την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού, προχωρεί η υλοποίησή τους.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας απασχολεί η κρισιμότητα και οι εξελίξεις στη Συρία; Μήπως, τελικά, μπορεί να πάρει διαστάσεις μεγαλύτερες;
ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και, βεβαίως, παρακολουθούμε από πολύ κοντά και με πολλή προσοχή, τις εξελίξεις και στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.