Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Μεγάλη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Παιονίας

Με την μεγάλη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Παιονίας ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των «30ων Πολυκαστρινών».  Σε μια δίωρη μουσική πανδαισία μαθητές και καθηγητές του ωδείου δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, ενθουσιάζοντας το πλήθος που από νωρίς είχε κατακλύσει την πλατεία του Πολυκάστρου. Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση , συνεχάρη τον καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Γιώργο Δανδίνη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο ωδείο. Επίσης έδωσε τα εύσημα στους καθηγητές και τους μαθητές, ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την παιδική χορωδία που έκλεισε την εκδήλωση. και τόνισε ότι στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που είναι η χώρα μας ,είναι πολύ σημαντικό οι νέοι άνθρωποι να βρίσκουν διέξοδο στη καλλιτεχνική επιμόρφωση και ψυχαγωγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.