Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Με επιτυχία η διάθεση λαδιού και αλευριού από το Δήμο Κιλκίς

Ελκυστικές τιμές σε λάδι και αλεύρι εξασφάλισε για τους Κιλκισιώτες καταναλωτές η δημοτική αρχή Κιλκίς, στο πλαίσιο του κινήματος διάθεσης ελληνικών φτηνών και ποιοτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Ειδικότερα, σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Χάρακα Κρήτης, προέβη την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 στη διάθεση αλευριού και εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και αγουρέλαιου.
Η ΕΑΣ διέθετε προς πώληση αλεύρι με τιμή κιλού τα 0,50 ευρώ, ενώ ο Συνεταιρισμός Χάρακα Κρήτης εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο και αγουρέλαιο σε συσκευασίες των 5 λίτρων στην τιμή των 14 και 15 ευρώ αντίστοιχα.
Τόσο η άριστη ποιότητα όσο και η πολύ καλή τιμή για τα δύο αυτά βασικά προϊόντα διατροφής, είχαν ως αποτέλεσμα να καταγραφεί υψηλή ζήτηση από τους καταναλωτές, η οποία μεταφράζεται σε 7 τόνους λάδι και 4,5 τόνους αλεύρι.
Η διάθεση των προϊόντων έγινε το πρωί της Κυριακής στο Δημαρχείο Κιλκίς, από τις 10 έως τις 2 το μεσημέρι, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ την όλη διαδικασία συντόνιζαν με εξαιρετική οργάνωση εκπρόσωποι της ΕΑΣ και του Κρητικού Συνεταιρισμού, αλλά και δημοτικοί υπάλληλοι.
Η δημοτική αρχή Κιλκίς, λαμβάνοντας υπόψη την προσέλευση, καθώς και το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι Κιλκισιώτες, θα συνεχίσει την προσπάθεια προώθησης φθηνών αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, προς όφελος πάντα των καταναλωτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.