Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Επείγουσα ανακοίνωση ΟΑΕΕ

Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει τους ασφαλισμένους του, ότι η αποστολή των ταχυπληρωμών 3ου διμήνου 2012, καθυστέρησε λίγες μέρες για τεχνικούς λόγους. Ήδη, έχουν ταχυδρομηθεί και θα παραληφθούν άμεσα. Καλούμε όλους τους ασφαλισμένους, παρά την καθυστέρηση, να ανταποκριθούν, καταβάλλοντας εμπρόθεσμα τις εισφορές τους τις επόμενες μέρες για την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού.

2 σχόλια:

  1. ΤΕΒΕ ΚΛΕΒΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα το τι γινετε δεν λεγετε..ειχα κλεισει βιβλια...και μ ου εκαναν εναρξη απο μονοί τους..σε κλειστή επιχείριση...και με χρεωσαν δυο χρονια....και με τις φορολογικες μου δηλοσεις...και με μεγαλη προσπαθια μιας υπαληλου..με απαλαξαν..εγω ομως κοντεψα να παθω εγκεφαλικό....με χρέωναν 8.500 ευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.