Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μεγάλες μειώσεις στις χρεώσεις των κινητών

Μια πολύ ευχάριστη είδηση για την τσέπη όλων μας είχε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Αποφάσισε να μειώσει 3 λεπτά του ευρώ τη χρέωση για κάθε λεπτό ομιλίας προς άλλο δίκτυο από το κινητό. Η μείωση μπορεί να μοιάζει μικρή όμως αν πολλαπλασιαστεί με τις κλήσεις που κάνει ο καθένας και επί τα λεπτά τότε το κέρδος είναι πολύ μεγάλο...Η μείωση μπορεί να φέρει ως και κατά 45% μικρότερες χρεώσεις αφού σήμερα το τέλος τερματισμού ανέρχεται σε 4,95 λεπτά του ευρώ, ανά λεπτό κλήσης. Όμως η ΕΕΤΤ αποφάσισε να μειωθεί κατά 80% μέσα στους επόμενους πέντε μήνες ώστε από την 1η Ιανουαρίου 2013 να διαμορφωθεί στα 1,01 λεπτά του ευρω.
Αναλυτικά το τέλος τερματισμού θα πέσει από τα 4,95 λεπτά του ευρώ στα 3,60 από την 1η Αυγούστου, στα 2,30 λεπτά του ευρώ από 1η Νοεμβρίου και τέλος στα 1,01 λεπτά από την 1η Ιανουαρίου 2013.
Το τέλος τερματισμού είναι το ποσό που καταβάλλει ένας τηλεπικοινωνιακός πάροχος σε έναν άλλον για τις κλήσεις που κάνει ο συνδρομητής του πρώτου σε συνδρομητή του δεύτερου δικτύου. Με τη μείωσή του θα επωφεληθεί άμεσα και ο καταναλωτής που σήμερα επιβαρύνεται με τη χρέωση.
Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.