Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Δήλωση Λούκας Τ. Κατσέλη για τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού

H Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, που ανέγνωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η προεκλογική δέσμευση των τριών κομμάτων, που συγκροτούν την Κυβέρνηση για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου μπήκε οριστικά στις καλένδες. Χωρίς όραμα και στρατηγική, χωρίς εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο Πρωθυπουργός αρκέστηκε, με τις προγραμματικές δηλώσεις, να δώσει διαπιστευτήρια καλής διαγωγής στην Τρόικα και στους πιστωτές μας.
Κανένα συγκεκριμένο άμεσο μέτρο για την ανακοπή της ύφεσης, την καταπολέμηση της ανεργίας και της κοινωνικής εξαθλίωσης, τη στήριξη των μισθωτών και των συνταξιούχων.
Καμία αναφορά για το τραπεζικό σύστημα και τις απαραίτητες τομές για διοχέτευση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία.
Καμία λέξη για το τι θα διεκδικήσει η κυβέρνηση από τους ευρωπαίους εταίρους μας, καμία κουβέντα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.